VARFÖR?

Varför?
Varför då? Varför gör du på detta viset? Eller kanske snarare varför gör du inte på det viset du säger att du vill? Kan det vara för att du inte har svaret på frågan varför? I filmen pratar jag om vikten av svaret på frågan varför när du vill genomföra en förändring, någon form av utveckling och det som är aktuellt på den här bloggen under september i år: skaffa nya vanor. Svaret på frågan varför kan faktiskt vara skillnaden som gör skillnaden. 

Meningen med livet
Och det är svaret på frågan varför som talar om för dig att ett träningspass som känns skitjobbigt, inte är ett nödvändigt ont (om du nu tycker det) utan ett verktyg till något väldigt eftersträvansvärt. Vad det eftersträvansvärda är? När det gäller dig vet jag inte. När det gäller mig handlar det om frihet, hållbarhet och att jag vill göra skillnad. Svaret på frågan varför är kanske till och med meningen med livet?

Kolla in filmen - dela gärna med dig av dina tankar kring vikten av varför och häng med i svängarna: På fredag lanserar jag nästa film här på bloggen och därefter öppnar anmälningarna till nästa omgång av kursen Glad Fri Stark. Tag plats!

Ses snart!
//Malin

PS. Kom ihåg att du får blogginläggen som ett brev på posten om du följer mig på Bloglovin´

Lägg till ny kommentar

Begränsad HTML

  • Tillåtna HTML-taggar: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt om till länkar.

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas i trälåda. Testa!

En bok som varje framgångsrik ledare vill och behöver läsa. Köp boken!

En hel bok fullknôkad med löparglädje. Köp boken!

Glad fri stark, författare, bok om hälsa

 

Beställ GLAD FRi STARK! Boken om hälsa du inte ska läsa, utan göra ...