Webbkurser

Hälsa för entreprenörer som vill lyckas

Jobbar du för mycket och sover för lite? Driver du eget och har inte tid att träna eller fixa bra mat?

Onlinekurs för hälsosamma mål

Onlinekurs för hälsosamma mål - är det något för dig?

MasterMind med hälsoprofil

Äntligen kör vi mastermind med hälsoprofil!

Lyckas online i hälsobranschen

Lyckas online i hälsobranschen är en jättespännande utveckling av en väldigt hands on och irl-bransch och därför startar nu pr

Äntligen dags igen! Ny kursstart för den webbaserade kursen Glad Fri Stark blir den 23 oktober. Det innebär sänkta axlar och mera leva life lagom till jul!

Äntligen! Min webbkurs Glad fri Stark - med hälsan som hävstång kommer, efter mångas önskemål, som en kurs där du börjar när du vill och sköter dig själv.

Äntligen! Min webbkurs Glad fri Stark - med hälsan som hävstång kommer, efter mångas önskemål, som en kurs där du börjar när du vill och sköter dig själv.

Nu kan du och dina kollegor spela er till ökad arbetsglädje och bättre hälsa.

Du som vill få energi före semestern, känna axlarna sjunka och hitta glädje, frihet och styrka och som tror att jag har rätt när jag säger att hälsan är en fenomenal h

Du vet den där känslan, när axlarna sjunker nedåt och du har tid och energi över. När du är glad, fri och stark och livet leker. Vet du vad jag menar?

Hjälp, semestern är slut och jag är inte utvilad! Så sa en av mina kunder förra året och det var då idén till webbkursen Glad Fri Stark föddes.

Hälsa mera bjuder på hälsokurser för ledare, inspiratörer, hungriga och gravida... Du kör dem i din egen takt, när du vill, var du vill.

Jag har köpt träningsredskap som miniband och trx hos Träningspartner.

Det snällaste du kan göra för en författare: köp hennes bok!

Matkassar är en genial uppfinning, särskilt Årstidernas i trälåda. Testa!

Ljudböcker! Jag gillar ljudböcker och tycker att Storytel gör rätt! Testa!