Samarbete för er pr och marknadsföring

Samarbete för er pr och marknadsföring?

Det är en jättebra idé om ni, som jag, tror på hållbara människor och hållbar hälsa som bygger på glädje och magkänsla. Att använda mig och mina kanaler i ett samarbete för er pr och marknadsföring är långt mer kostnadseffektivt än traditionell annonsering och ökar dessutom er trovärdighet eftersom 92% av alla konsumenter litar mer på rekommendationer av en tjänst eller produkt än på företaget som säljer tjänsten/pridukten.

Jag smyger inte med att ett inlägg är sponsrat eller betalt och jag gör inte heller inlägg som jag inte kan stå för och som inte rimmar med mina värderingar om hälsa som en långsiktig och naturlig del i ett hållbart liv. Dessutom köper jag varken följare, likes eller kommentarer i någon form. 

Väljer vi varandra noggrant skapar vi en schysst förutsättning för ett schysst samarbete för er pr och marknadsföring - visst låter det bra?

 

Jag smyger inte
klicka på bilden för mer information om marknadsföringslagen och vikten av att visa vad som är reklam. Initiativet #jagsmygerinte kommer från Influencers of Sweden som jag är medlem i, där vi tillsammans jobbar för en bloggbransch som följer marknadsföringslagen och som sätter trovärdighet och integritet högst.

Tillsammans med mig får ni: 
- sponsrade inlägg
- skräddarsydda kampanjer
- synlighet i sociala medier
- SEO-anpassade inlägg
- unika bilder, tagna och redigerade av mig
- hälsoexpert-tips i era kanaler
- utrymme i mitt nyhetsbrev
- tjänster och/eller produkter testade
- eventsamarbeten
- ett gott snack! 

Därför vill ni synas tillsammans med mig:
Jag har en nära relation med min målgrupp som har ett stort förtroende för mig. Eftersom jag vet vad de gillar anpassar jag inlägg där mina samarbetspartners får bästa möjliga exponering. Så här ser min målgrupp ut i siffror:

Hälsamera-bloggen: 4000+ sidvisningar/månad, antal och tid/visning ökar stadigt
På bloggen inspirerar jag läsarna till hållbar hälsa utan quickfixar, men med kunskap, humor och positiva toner. Jag bjuder på hälsosam pepp med glädje, frihet och styrka för både soffpotatisar och prestationsprinsessor. Flera inlägg varje vecka med tankar och tips kring mental och fysisk träning, gott samvete och hälsosamma vanor. Bloggen har funnits sedan 2014 utan att vara jätteaktiv, men sedan sommaren 2017 med frekventa uppdateringar som en del av min strategi för synlighet och tillit.

Instagram: 1500+ följare, stadigt växande antal, 79% kvinnor, jämt fördelat i åldersgrupperna 35-44 och 45-54. Mina dagliga poster handlar om inspiration och peptalk med fokus på mindset, mental träning och ut-och-njut-träning, främst i form av löpning samt om det fina med friheten att driva eget. Min mest aktiva kanal som också växer snabbast. 

Facebook: 1100+ följare, växer varje månad, 75% kvinnor. 
På Facebook länkar jag till både egna och andras artiklar samt ny forskning, inlägg flera gånger i veckan och jag är tight med min Facebookgrupp Glad Fri Stark. Sänder live (minst) en gång/vecka. 

Nyhetsbrev: 2000 mottagare av ett nyhetsbrev som kommer ut några gånger/månad med både inspiration och kunskap.

samarbete för er pr och marknadsföring, Malin Lundskog utsikt pr marknadsföring influencer

Det handlar inte bara om vad ni får, utan vem ...
Jag som driver Hälsa mera heter Malin Lundskog och jag skriver, springer och pratar hållbar, härlig hälsa i sociala medier, under löpcoachning och föreläsningar. Jag är författare till bland annat Hälsan i fokus och GLAD FRi STARK och har även uppdrag som kommunikationsstrateg. 

En magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap, en sistaplats i Göteborgsvarvet, blandad kompott av uppdrag på reklambyrå, en informatörstjänst som ledde in i väggen, två nästan vuxna söner, en man, en hund och en katt och en näst intill besatthet av Bruce Springsteen tillsammans med naturen och havet gör mig till den jag är idag: en passionerad kommunikativ hälsokreatör! 

Mer om mig hittar du här: Hälsa mera - storyn bakom

Pressutskick
Bloggläsare uppskattar recensioner av produkter och tjänster och jag tar självklart gärna emot utskick för att testa, men lovar inte att skriva om det ni skickar (då blir det samarbete enligt ovan)

Priser för samarbete för er pr och marknadsföring:

Sponsrat inlägg - från 4000 kr
Passar perfekt för er som vill boosta varumärke och/eller en specifik tjänst eller produkt vid ett tillfälle. Jag skapar ett inlägg på bloggen, Instagram eller Facebook där jag lyfter det ni vill lyfta med min personliga touch. Här har ni chansen att få fram budskap och självklart också länkar. 

(Jadå, paketpris om ni vill synas på fler än ett ställe) 

Reklamsamarbete - från 15 000 kr
Ett samarbete under en längre period med tre inlägg i de kanaler vi kommer överens om. Jag skapar förtroende för era produkter/tjänster och ert varumärke genom kreativa inlägg med stora möjligheter att skräddarsy budskap så att de passar er. Och målgruppen!  

Banden mellan ert varumärke och mina följare blir självklart starkare ju längre tid samarbetet pågår.

Influencer-samarbete - från 50 000 kr
Vill ni skapa rejält engagemang och ökad kännedom kring ert varumärke? Det här alternativet innehåller blogginlägg, Instagram-poster och Facebook-inlägg med möjlighet till utrymme i mitt nyhetsbrev samt workshops och event med er som avsändare. Idealiskt för er som vill bli top of mind hos min målgrupp!  

Du hittar mig: 

här på bloggen

på Instagram 

på Facebook

på mail: heja@halsamera.se

på telefon: 0707545624

Kul om du hör av dig för att prata mer om samarbete för er pr och marknadsföring. Ännu roligare är det om vi får till ett bra och lönsamt samarbete för alla: era kunder, mina följare, er och mig. 

Heja på!
//Malin
samarbete för er pr och marknadsföring, Malin Lundskog influencer pr marknadsföring

 

mediakit, Malin Lundskog, Hälsa mera, pr, marknadsföring

Vill du ha bilden om samarbete för er pr och marknadsföring som pdf? Säg till!