Sökresultat

Den röda tråden

Den röda tråden i all röra, vad är den egentligen?

Så här får du tummen ur!

Så här får du tummen ur! Det kommer jag att prata om tillsammans med två entrepenörskompisar och du är välkommen.

Skriv dig framgångsrik

Skriv dig framgångsrik! Jag funderade länge på titeln. Tänk om någon tror att jag tror att jag är något? Tänk om någon tror att det här blogginlägget innehåller en mängd karriärtips?

White Monday - för hälsosam hållbarhet

White Monday - för hälsosam hållbarhet på alla möjliga sätt. Och om inte hälsan är en självskriven del i hållbarhetstänket är det dags att den blir det.

Bästa tipsen för att lyckas med vinterbadet!

Bästa tipsen för att lyckas med vinterbadet kommer här.

Jag backar för att komma framåt

Jag backar för att komma framåt. Ja, jag har en tendens att köra på och kanske inte ser eller känner efter vartåt det barkar.

Fem ursäkter som hindrar dina goda vanor

Fem ursäkter som hindrar dina goda vanor bjuder jag på idag. Och självklart hur du kan göra för att inte låta dem hindra dig.

Bli din egen bästa coach!

Bli din egen bästa coach! Det här är egentligen ett blogginlägg till mig själv, jag är nämligen min egen sämsta coach. Har reflekterat över det idag och fattar precis varför: jag är människa!

Pajalagröt, mitt bästa gröt-tips!

Pajalagröt, mitt bästa gröt-tips! En av de fina grejerna med att det är höst är att jag halkar in i grötmood igen. Älskar gröt!

Därför ska du motionera utomhus i höst!

Därför ska du motionera utomhus i höst! Jag är fullt medveten om att ni är många som inte förstår sig på det där med att vilja vara ute i ur och skur och höstrusk och storm.