hälsa på riktigt

Jag har testat lymfmassage!

I samarbete med Body Therapy

Powerpose ger dig kraft

inlägget innehåller länk med rabattkod till Coreshopen

Mastermind med hälsoprofil

Mastermind med hälsoprofil. Jag hade ingen aning om vad en mastermind var för något, tills för några år sedan då jag fick frågan om att delta i en grupp. I sann Pippi Långstrump-anda och efter lite mer förklaring från den som bjöd in mig till sin grupp tänkte jag att det har jag aldrig gjort förut, så det klarar jag säkert!

volanglöpning - en mänsklig rättighet?

Volanglöpning - äntligen är den perioden här. Igen! Ett statement för kroppspositivism och träningsfeminism och för att njuta lite extra av livet. Volanglöpning är tamejtusan en mänsklig rättighet som bara väntar på att vi ska ta för oss av den! 

Kom igång med löpning

Idag tipsar jag om hur du som vill komma igång med löpning, men inte har fått tummen ur än kan göra för att börja springa. Så värt det, jag lovar! Idag var det vårkänslor i de göteborgska löparspåren med en sol som värmde och fåglar som kvittrade.

Power-pose
Avsluta veckan med en power pose! Dels som en kick inför veckan som kommer (första arbetsveckan 2018 kanske?) och dels för att berätta för dig själv att du är så jäkla bra! Och som en extra bonus kan du genom att inta en power pose påverka hur andra ser på dig. YAY! Eller hur?!

Jag längtar ofta framåt. Visst, jag är ganska bra på att njuta av här och nu också och jag tränar massor på det men ... mina tankar drar iväg med mig. Framåt. Mot utveckling. Mot nya mål och framtids segrar ungefär.

Jag tycker om att träna

Gå av bussen en eller flera hållplatser för tidigt eller ställ bilen längst bort från entrén dit du ska - gamla tips för mer rörelse värda att uppmärksammas eftersom de är superenkla att genomföra och superbra för hälsan (många bäckar små du vet). 

Septemberutmaningen...
Dag 20 av 30 på septemberutmaningen motion var dag, vardag som helgdag och det är verkligen dags att sätt färg på tillvaron Tycker du inte? 

Dagens tips för motion var dag, vardag som helgdag är att du står upp! För dig själv och din egen skull. Stå så länge och mycket du orkar idag med båda fötterna stadigt på golvet, rak i ryggen och med sänkta axlar.

Idag delar jag med mig av en metod som gör det lättare att fortsätta ta de där små hälsosamma stegen. Min fråga är: vart är du på väg? I filmen poängterar jag vikten av att sätta mål och frågar du mig måste du vara inte sätta varje mål sådär noggrant, smart och mätbart - bara du har mål som ger dig en riktning, så att du vet att stegen du tar leder åt rätt håll.

Vi fortsätter med utmaningen motion var dag, vardag som helgdag och vad passar bättre en fredag än att ta en senväg? Som blir en genväg alltså! Så här tänker jag: