hållbarhet

Malin Lundskog flyttar

Malin Lundskog flyttar till ny site: malinlundskog.se På den nya siten kommer jag att fortsätta att sprida glädje, frihet och styrka omkring mig. Jag fortsätter att peppa till goda vanor och gott mindset.

Hållbarhetshacks i boken Giftfri

inlägget innehåller annonslänkar till Bokus

Salta bad

ett samarbete med badshop.se

Motion, den enda vanan du behöver?

Motion, den enda vanan du behöver? Naaahh, kanske en överdrift? Eller kanske inte ... Att röra på kroppen gör så galet mycket bra saker med oss, både fysiskt och mentalt. Och själsligt. Det är mer av en all inclusive-vana än jag tror att vi tänker på. I alla fall än vi tänker på innan det har blivit en vana.

Det är en solklar koppling mellan hälsa/må bra och personlig utveckling tycker jag, därför var det kul att få filosofera om det här i podcasten Över en fika. Här kan du lyssna på podden:

Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Årstiderna

Jag tycker verkligen om att vara utomhus. Gärna utomhus och röra på mig. Och äta utomhus. Bada. Vila. Umgås. För både min och miljöns hållbarhet. Men vad fasen???

Hållbarhet - en av mina grundvärderingar. Hållbara människor i en hållbar värld, visst låter det bra?! Ändå gör vi så himla mycket för att inte hålla i längden. Som att sitta stilla alldeles för mycket. Som att strunta i att umgås med dem vi tycker om. Som att tro att vi inte har tid att få dagsljus i ögonen.